Ne pregatim de vizita...Medic dentist

FLORI CRISTIAN


Programeaza o vizita

PROGRAM
Contact Dr. Grigorescu Alexandru

INFORMATII CONTACT


079 999 4010

contact@dentomaticmed.ro

Programeaza o intalnire


Dr. Flori Cristian a urmat cursurile facultatii de medicină dentară iar după încheierea acestora a continuat să se specializeze în Endodonție. Interesat și de Estetica Facială, a participat la conferințe și studii în acest domeniu, urmând specializarea în Augmentarea cu Acid Hialuronic.

  • Specializare în Endodonția clinică actuală
  • Specializare în Augmentare cu Acid Hialuronic
  • Participări anuale la congrese, conferințe și seminarii dedicate medicinei dentare

Dr. Flori Cristian consideră prevenția cel mai important pas spre un zâmbet sănătos și armonios. Atunci când nu mai este posibilă menținerea sănătății dentare, indicația majoră și benefică este să apelați la un medic stomatolog. Acesta va institui un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor dvs.

„Filozofia mea de practică stomatologică derivă din filozofia personală de sănătate și bunăstare. Sănătatea orală și fizică sunt inseparabile. Abordarea multidisciplinară include tratarea pacienților și nu doar a afecțiunilor. Atitudinile, obiceiurile și stilul de viață sunt importante în diagnosticare și tratament.

„Când m-am hotărât să devin doctor, nu am înțeles pe deplin ce înseamnă. N-aș fi prezis uimitoarele valori ale impactului direct asupra vieții cuiva sau provocările cu care avem de-a face când întâlnim un caz dificil. În fiecare zi avem oportunitatea de a avea grijă de pacienți în momentele cele mai vulnerabile. În ciuda stresului, a orelor lungi petrecute la cabinet, nu imi pot imagina o carieră diferită.”

„Un aspect important din acest domeniu de care m-am simțit atras a fost endodonția. Aceasta este specializarea dentară care se ocupă cu studiul și tratarea afecțiunilor pulpare.” Medicii endodonți efectuează o varietate de proceduri, inclusiv terapie endodontică (denumită în mod obișnuit tratament de canal), intervenții chirurgicale asupra rădăcinii dinților, tratarea dinților fracturați sau cu diferite traume asupra lor.

„Tendințele actuale în acest domeniu includ utilizarea microscoapelor, a tomografiei dentare, ultrasunetelor și microchirurgiei. În plus, practicarea acestei specializări te ajută să îți dezvolți abilități suplimentare, precum diagnosticarea rapidă a sursei durerii, abilități de comunicare și empatie față de pacienți, atenția la detalii. Terapia modernă endodontică este confortabilă și lipsită de durere. De fapt, s-a întâmplat ca pacienții sa adoarmă în timpul tratamentului.”

Interesat și de Estetica Facială, dr. Flori Cristian a participat la conferințe și studii în acest domeniu, urmând specializarea în Augmentare cu Acid Hialuronic.

„Atunci când natura sau moștenirea genetică nu ajută, putem interveni noi. De-a lungul timpului, fie prin procesul natural de îmbătrânire, fie prin expunerea la factori de mediu (poluanți sau lumina soarelui), depozitul natural de acid hialuronic al organismului este degradat și distrus. Utilizarea acidului hialuronic îmbunătățește conturul pielii, fiind o procedură minim invazivă. Nu este nevoie de timp de recuperare post-intervenție, iar rezultatele sunt spectaculoase.”

“Aptitudinele clinice ale medicului nu sunt suficiente pentru a oferi pacientului cele mai bune opțiuni de tratament. Participarea la activități de educație medicală continuă și întreținerea cunoștințelor dobândite de-a lungul timpului reprezintă o prioritate pentru mine.”


Cuvinte de la pacienti

CE SPUN PACIENTII DESPRE DR. FLORI CRISTIAN


Am ajuns la clinica trimis de medicul meu pentru un tratament de canal mai complex. A fost rezolvat intr-o singura sedinta.


ANDREEA, 41 ani


La inceputul tratamentului mi-au fost explicate procedurile si costurile. Sunt incantat ca acestea au fost respectate.


GEORGE, 35 ani


Timp de asteptare minim si abordare profesionala. Am recomandat aceasta clinica colegilor si prietenilor.


CIPRIAN, 52 ani


alb logo clinica stomatologica sectorul 1 dentomatic

Ajutată de experiența clinică a medicilor și tehnologia modernă utilizată, echipa Dentomatic MED acordă o importanță deosebită relației medic-pacient. Aici veți avea parte de servicii de calitate!

Noutati in Blog