Ne pregatim de vizita...Medic dentist – Manager

GRIGORESCU ALEXANDRU


Programeaza o vizita

PROGRAM
Contact Dr. Grigorescu Alexandru

INFORMATII CONTACT


079 999 4010

contact@dentomaticmed.ro

Programeaza o intalnire


Dr. Grigorescu Alexandru practică stomatologia generală, fiind un adept al dezvoltării continue post-universitare. El crede cu tărie că fiecare persoană trebuie să țintească spre excelență în domeniul ales. După absolvirea facultății de medicină dentară a urmat specializarea în Implantologie Orală, în cadrul Spitalului Univesitar de Urgență Militar “Dr. Carol Davila” București. Implicat cu încredere în practica zilnică, oferă o atenție deosebită fiecărui detaliu.

  • Director Medical Dentomatic Med
  • Competență Implantologie Orală
  • Master în Psihologie și Pedagogie
  • Participări anuale la congrese, conferințe și seminarii dedicate medicinei dentare

Când te decizi pentru o carieră în medicină trebuie să ai în vedere că vei studia un număr mai mare de ani. Mai întâi facultatea, pentru a obține bazele teoretice ale acestei profesii, apoi rezidențiatul sau specializările, iar ulterior vei frecventa diferite seminarii și congrese.

Chiar și după obținerea tuturor acreditărilor, studiul nu încetează. Important este să fii tot timpul la curent cu cele mai recente modalități de tratament și cu inovațiile tehnologice.

Suntem datori să oferim pacienților cele mai bune și cele mai noi opțiuni de tratament, adaptate fiecărui caz în parte. ”A fi mereu la curent cu schimbările și inovațiile din medicina dentară este angajamentul pe care îl iau, alături de colegii mei.”

O importanță deosebită trebuie acordată comunicării între medic și pacient. La prima vizită, după completarea fișei de consultație urmează o examinare de rutină a cavității bucale dar și a țesuturilor învecinate.

Astfel putem depista, pe lângă probleme dentare, și alte afecțiuni de ordin general, situație în care vom trimite pacientul spre medicul de familie sau alt medic specialist.

Tendințele actuale în stomatologie implică de multe ori munca în echipă: tratamentul pacientului poate presupune colaborarea echipei medicale ce include medici care s-au specializat în diferite discipline. Fiecare medic are rolul său cu responsabilități specifice. Întotdeauna sunt avute în vedere scopurile principale: calitatea actului medical și mulțumirea pacientului.

Practica întregii echipe se bazează pe:

  • Ascultarea cerințelor, dar și a temerilor pacientului
  • Creativitate pentru a se dezvolta planuri de tratament cu opțiuni multiple
  • Tehnici și proceduri moderne ce vor oferi un tratament de calitate
  • Compasiune față de pacienți

În profesia pe care am ales-o, menținerea unui continuum al cunoașterii poate fi dificil, dar este necesar. Stomatologia nu se poate baza exclusiv pe ce ai învățat în urmă cu câțiva ani sau pe ce ai citit odată în cărțile de specialitate. Trebuie asigurate surse de documentare în medicina dentară pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți din acest domeniu și pentru a putea oferi pacientului de fiecare dată cele mai bune variante de tratament.


Cuvinte de la pacienti

CE SPUN PACIENTII DESPRE DR. GRIGORESCU ALEXANDRU


Personal excelent care te face sa te simti confortabil. O sa revin cu siguranta in viitor pentru a rezolva si alte probleme.


MARIA, 33 ani


Dr. Grigorescu Alexandru conduce o clinica moderna alaturi de o echipa incredibila. Dl. dr. este prietenos, rabdator si atent.


VLAD, 49 ani


Inca de la prima vizita mi s-au explicat toate procedurile. Sunt pacientul lor de peste 3 ani si i-as recomanda oricui.


LUCA, 37 ani


alb logo clinica stomatologica sectorul 1 dentomatic

Ajutată de experiența clinică a medicilor și tehnologia modernă utilizată, echipa Dentomatic MED acordă o importanță deosebită relației medic-pacient. Aici veți avea parte de servicii de calitate!

Noutati in Blog