Ne pregatim de vizita...Medic dentist

GRIGORESCU VIRGINIA


Programeaza o vizita

PROGRAM
Contact Dr. Grigorescu Virginia

INFORMATII CONTACT


079 999 4010

contact@dentomaticmed.ro

Programeaza o intalnire


După absolvirea cursurilor facultății de medicină dentară, dr. Grigorescu Virginia a urmat specializările în Implantologie Orală, iar ulterior în Pedodonție. Ea este pasionată de stomatologia restaurativă și de stomatologia pediatrică.

  • Specializare în Pedodonție
  • Master în Psihologie și Pedagogie
  • Competență Implantologie Orală
  • Participări anuale la congrese, conferințe și seminarii dedicate medicinei dentare

Practica doamnei doctor se axează pe o abordare atentă și empatică în cazul adulților. În ceea ce privește copiii, dna. dr. este recunoscută pentru răbdarea și grija acordată micilor pacienți. Prioritatea ei este de a le asigura confortul și înțelegerea procedurilor pentru o experiență cât mai plăcută.

A deveni doctor a fost o alegere evidentă pentru dna. dr. Grigorescu: „Drumul spre obținerea diplomei nu a fost ușor. Toate realizările au necesitat concentrare, muncă grea și perseverență. Acum, dacă mă uit în urmă la tot ce am realizat, îmi dau seama că greutățile întâlnite nu m-au oprit. Ele au fost un test al caracterului, al durității mentale și a dorinței de a face orice este nevoie pentru a-mi atinge obiectivele.”

„O carieră în medicină este solicitantă, provocatoare și consumatoare de timp. Alături de fratele meu, dr. Grigorescu Alexandru, am hotărât să urmez această profesie. Ceea ce a consolidat decizia mea a fost faptul ca am vrut cu adevărat să ajut oamenii. Pentru mine medicina este o carieră pe care o urmez cu plăcere în viață.”

„Pasiunea pentru stomatologia restaurativă, și în special estetica dentară, a apărut treptat. Odată cu trecerea timpului am observat impactul pe care îl are aspectul dinților asupra încrederii în sine a pacienților. O reabilitare orală complexă a unui pacient cu diverse probleme dentare îi crește acestuia foarte mult stima de sine. Dar nu este cazul să ne limităm doar la aspectul estetic. Stomatologia trebuie să completeze întreaga sănătate, orală și generală a pacientului.”

Datorită modului de abordare și a atenției acordate pacienților tineri, doamna doctor a început să aibă de-a face cu un număr din ce în ce mai mare de copii. A urmat bineînțeles specializarea în Pedodonție și o multitudine de pacienți tineri „fără frică de stomatolog”.

„Am ales să îmi folosesc aptitudinile și să îmi dedic timpul pentru a ajuta pacienții să obțină zâmbetul pe care îl doresc. Ideea de a fi o parte a unei profesii care se concentrează pe ajutorarea altora indiferent de circumstanță … nu îmi pot imagina un loc de muncă mai interesant”.


Cuvinte de la pacienti

CE SPUN PACIENTII DESPRE DR. GRIGORESCU VIRGINIA


Un mediu prietenos + o echipa cu care poti comunica = servicii excelente si rezultate incredibile.


PAULA, 25 ani


Vizita la doamna doctor Grigorescu a fost mereu o placere. Ea este doctorul meu preferat!


ELENA, 11 ani


Atmosfera este relaxata! Prima vizita a fost minunata. Intreaga echipa este atenta si organizata.


CRISTINA, 37 ani


alb logo clinica stomatologica sectorul 1 dentomatic

Ajutată de experiența clinică a medicilor și tehnologia modernă utilizată, echipa Dentomatic MED acordă o importanță deosebită relației medic-pacient. Aici veți avea parte de servicii de calitate!

Noutati in Blog