Ne pregatim de vizita...

SERVICII STOMATOLOGIE

ESTETICA DENTARA

Servicii de calitate la standarde inalte

IMBUNATATIREA ESTETICII DENTARE


Clinica Dentomatic Med se mândrește cu standarde estetice ridicate cu care vine în întâmpinarea pacienților.

În estetica dentară se folosesc materiale moderne (în special zirconiu și ceramică integrală) ce reproduc foarte bine aspectul dintelui natural. Aceste materiale sunt rezistente și biocompatibile, iar pacientul observă imediat rezultatul.

Pentru îmbunătățirea esteticii dentare oferim ca manopere:

  • albirea dentară
  • fațetele dentare
  • coroanele dentare estetice
  • refacerea plombelor vechi

Coroane estetice

Coroanele pe suport zirconiu pot să înlocuiască vechile coroane pe suport metalic. Pe lângă rezistența asemănătoare metalului, coroanele pe suport zirconiu au aspect estetic ridicat și după cimentarea în cavitatea bucală ele devin greu de diferențiat de dinții naturali.

Coroanele integral ceramice reprezintă o altă variantă indicată pentru estetică în zona frontală. Acest tip de coroane nu au, nici ele, suport de metal. Ceramica integrală poate fi modelată și nuanțată în cele mai mici detalii, cu un rezultat fizionomic și estetic foarte bun.

ALBIREA DENTARA

Albirea dentară este realizată în cabinet de către medicul dentist. Această manoperă presupune realizarea anterioară a unui detartraj și periaj profesional. Se aplică o substanță activă pe dinți, cu efect de albire, iar rezultatele pot fi observate de la prima aplicare. În general se fac 1-2 aplicări în ședințe separate.

De reținut că albirea dentară nu are efect asupra colorațiilor maronii determinate de carie, asupra plombelor vechi din compozit/ciment sau asupra coroanelor protetice dentare.

Albirea dentară poate fi făcută de pacienții de peste 18 ani care au încă dinții lor naturali. Pentru a se menține rezultatul, albirea poate fi repetată peste câțiva ani.


FATETELE DENTARE

O altă metodă de îmbunătățire a esteticii dentare este reprezentată de fațetele dentare. Acestea presupun o preparare minimă a dintelui. Ulterior se aplică fațetele din material compozit sau din ceramică.


REFACEREA PLOMBELOR

Pacientul poate prezenta reconstrucții coronare (plombe) vechi din amalgam, materiale compozite sau cimenturi dentare.

Acestea pot prezenta modificări de culoare față de momentul la care au fost puse.

Astfel, pentru o estetică ridicată (și în special după albirea dentară) se recomandă refacerea plombelor.


alb logo clinica stomatologica sectorul 1 dentomatic

Ajutată de experiența clinică a medicilor și tehnologia modernă utilizată, echipa Dentomatic MED acordă o importanță deosebită relației medic-pacient. Aici veți avea parte de servicii de calitate!

Noutati in Blog