Ne pregatim de vizita...

Blog

DENTOMATIC MED

articol-paradontoza-1200x800.jpg

Tratamentele parodontale se adresează părților de susținere ale dinților reprezentate de gingie, ligamente periodontale și osul alveolar. Este frecventă îmbolnăvirea acestor structuri, iar în clinica noastră ne confruntăm frecvent cu boala parodontală (parodontoza) și cu retracția gingivală.


articole-stomatologie-copii-1200x800.jpg

Printre prioritățile clinicii noastre se află și grija față de sănătatea orală a copiilor. Pentru copii este important să ne axăm pe prevenție și pe înlăturarea fricii de stomatolog. Afecțiunile orale cu care copii preșcolari și școlari se confruntă au caractere diferite față de afecțiunile adulților. Este important să ne asigurăm cooperarea celor mici prin tratarea acestora într-un mediu ce le inspiră siguranță și încredere.


canstockphoto5767800.jpg

În clinica stomatologică Dentomatic MED se acordă o atenție deosebită profilaxiei afecțiunilor bucale. Consultațiile periodice urmate de intervenții stomatologice realizate din timp, înainte de apariția complicațiilor, ajută la menținerea sănătății cavității bucale.


articol-proteze-dentare-1200x800.jpg

Protetica dentară se referă la înlocuirea unor dinți lipsă prin lucrări protetice fixe, mobile sau mobilizabile. Tot la protetică se recurge atunci când pacientul dorește îmbunătățirea aspectului estetic al coroanelor dentare.


canstockphoto14164880.jpg

Caria dentară este cea mai frecventă afecțiune a dinților și reprezintă o leziune ce se manifestă printr-o pierdere treptată și localizată de țesut dur dentar. În stadiul de carie incipientă ea nu poate fi observată decât de medicul dentist, de aceea noi vă recomandăm efectuarea de controale regulate. Când caria a fost sesizată de pacient, leziunile carioase sunt avansate.


alb logo clinica stomatologica sectorul 1 dentomatic

Ajutată de experiența clinică a medicilor și tehnologia modernă utilizată, echipa Dentomatic MED acordă o importanță deosebită relației medic-pacient. Aici veți avea parte de servicii de calitate!

Noutati in Blog