Ne pregatim de vizita...

SERVICII STOMATOLOGIE

ESTETICA FACIALA

Tratamente faciale

MENTINEREA ASPECTULUI TANAR AL FETEI


Tratamentele pe bază de acid hialuronic sunt în ultimul timp cele mai frecvente tratamente pentru diminuarea ridurilor faciale și corectarea unor imperfecțiuni. Un alt tip de tratament pentru ameliorarea efectelor îmbătrânirii este tratamentul cu toxină botulinică.

Procesul de îmbătrânire începe de la naștere, iar pe măsură ce înaintăm în vârstă semnele devin din ce în ce mai evidente; el se observă la nivelul pielii prin pierderea elasticității și fermității. La nivelul feței, în ”lupta” cu diferitele tipuri de riduri, avem la dispoziție câteva substanțe ce pot fi injectate cu efect local.

Aceste intervenții estetice sunt non-chirurgicale și au ca efect îmbunătățirea aspectului pacientului. Procedurile se realizează pentru:

  • estomparea diferitelor tipuri de riduri (frontale, periorale, ș.a.)
  • mărirea volumului buzelor
  • mărirea volumului pomeților
  • sublinierea conturului feței
  • corectarea unor asimetrii faciale minore

De reținut că aceste tratamente nu au efect permanent. După atenuarea efectului, tratamentul trebuie repetat. În general se pot face 2 intervenții pe an.

FILLER PE BAZA DE ACID HIALURONIC

Tratamentul de augmentare cu acid hialuronic se efectuează într-o singură ședință. Rezultatul este natural și vizibil imediat. Pacientul se va bucura de un aspect al pielii întinerit, ea devenind mai netedă și mai lucioasă.

Perioada de resorbție a acidului este relativ lungă, în general peste 6 luni. Tratamentul poate fi repetat după ce efectele augmentării s-au atenuat foarte mult.

Practic se injecteaza sub piele acid hialuronic pentru a:

– elimina sau reduce atât ridurile superficiale cât și pe cele profunde
– crește volumul țesuturilor moi (buze, pomeți, obraji)
– sublinia mai bine conturul feței


INJECTII COSMETICE CU BOTOX

Toxina botulinica, denumită popular botox, se administrează prin injecție. Ea este folosită pentru tratarea ridurilor de expresie în special de la nivelul frunții. Substanța acționează prin paralizarea mușchilor și relaxarea ridurilor. Efectul nu este permanent, el durează în jur de 6 luni.


ACID HIALURONIC SAU BOTOX

În funcție de imperfecțiunile ce urmează să fie tratate se alege o substanță sau alta.

Astfel, vom folosi în principal acid hialuronic pentru tratarea ridurilor statice deoarece acidul hialuronic are efect de umplere. Toxina botulinică (botox) o vom folosi în cazul ridurilor dinamice sau de expresie deoarece aceasta are efect de relaxare a mușchilor.


alb logo clinica stomatologica sectorul 1 dentomatic

Ajutată de experiența clinică a medicilor și tehnologia modernă utilizată, echipa Dentomatic MED acordă o importanță deosebită relației medic-pacient. Aici veți avea parte de servicii de calitate!

Noutati in Blog