Ne pregatim de vizita...


Termeni si Conditii de utilizare site dentomaticmed.ro

1. Date de prezentare

Acest site nu este un magazin virtual. Pagina web dentomaticmed.ro este un site de prezentare aflat in proprietatea SC DENTOMATIC MED SRL cu sediul in Str. Turda 122 Sectorul 1, inregistrat la registru comertului cu J40/12538/2015 si avand cod fiscal 35121439, denumita in continuate si proprietar. Acesta pagina web este operata in conformitate cu prevederile si respectarea acestor Termeni si Condiţii, care se completeaza cu prevederile legii aplicabile.

2. Aplicare, modificarea si actualizarea termenilor si conditiilor

Vizitarea acestui site, implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii de catre orice vizitator/utilizator ce continua navigarea. Inseamna acordul si acceptarea ca oricare informatie prezenta pe acest site sa fie stearsa, inlocuita sau modificata fara o informare in prealabil. De asemenea reprezinta acceptul ca nu se poate oferii garantie de utlizare a site-ului, ca serviciul nu va fi intrerupt si potrivit oricerei asteptari sau ca nu vor aparea erori de orice natura.

Utilizatorul site-ului declara ca a inteles pe deplin si este de acord cu Termenii si Conditiile prezentate mai jos sau in alte sectiuni ale site-ului.

3. Definitii ale termenilor prezenti  

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul

Proprietar  – S.C. DENTOMATIC MED S.R.L., avand datele de identificare prezentate mai sus.

Newsletter – mijloc de informare, transmis prin mijloace electronice cu privire la produsele si/sau promotiile/campaniile dintr-o anumita perioada, fara a crea o obligatie sau vreun angajament al proprietarului fata de client.

Site – dentomaticmed.ro

4. Proprietate intelectuala

Tot conținutul acestui Site-ului, incluzand fara a se limita la logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, fotografii de pordus sau decor, text si/sau continut multimedia, este proprietatea exclusiva a SC Dentomatic Med SRL.

Copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, crearea de lagaturi, expunerea, includerea oricarui element de pe site in orice material, nu este permisa decat cu acordul in prealabil si in scris al Dentomatic Med.

In cazul in care Utilizatorul transmite proprietarului orice informatie sau continut, aceasta nu va crea nici o obligatie pentru proprietar.

Prin accesarea acestor Termeni si Conditii Utilizatorul intelege si accepta ca este interzisa in mod expres orice utilizare a Site-ului si continutul acestuia in alte scopuri decat cele permise expres conform Termenilor si Condițiilor.

6. Promovare

Pentru promovarea Serviciilor, proprietarul site-ului poate trimite Newslettere Utilizatorului în mod direct sau prin intermediul partenerilor comerciali, cu asigurarea/respectarea confidentialitatii privind datele furnizate de Utilizator vezi Politica de Confidentialitate.

Utilizatorul are dreptul de a renunta oricand la optiunea exprimata initial, inclusiv prin folosirea linkului existent in cadrul unui Newsletter, prin trimiterea unui e-mail sau prin telefon, folosind datele mentionate in sectiunea Contact a Site-ului.

7. Confidentialitate. 

Proprietarul se va asigura ca datele Utilizatorilor furnizate prin navigarea pe Site, prin plasarea de comentarii sunt pastrate confidentiale atat de angajatii proprii cat si de partenerii comerciali si imputerniciti.

Vezi Politica de Confidentialitate.

Proprietarul prelucreaza datele cu caracter personal oferite de Utilizatori in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare.

8. Forta majora

Niciuna dintre parti nu poate fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale prevazute in acesti Termeni si Conditii, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzător, este datorata total sau partial unui eveniment de forta majora sau unui caz fortuit. Forta majora este evenimentul extern, imprevizibil, absolut invicibil si inevitabil. Cazul fortuit este  un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat.


alb logo clinica stomatologica sectorul 1 dentomatic

Ajutată de experiența clinică a medicilor și tehnologia modernă utilizată, echipa Dentomatic MED acordă o importanță deosebită relației medic-pacient. Aici veți avea parte de servicii de calitate!

Noutati in Blog